Home » 2022 UTME

JAMB RECOMMENDED TEXT: THE LIFE CHANGER POSSIBLE QUESTIONS AND ANSWERS (CHAPTER 5, 6 AND 7)

CHAPTER FIVE

What time did Tomiwa’s phone ring and who picked? Answer: 8’oclock in the morning, by Habib who gave Salma ride from Kwagila.

2. How much did Habib give to Tomiwa? Answer: (N50,000) Ten thousand for each of your roommates and twenty thousand for you. He also bought food (soya, chicken) and provision for her to take to her hostel.

3. How did Salma’s relationship with her friends or room mates contribute to her leaving the school Answer: She slept with Habib to get the money and also bribed the wrong person so that she doesn’t get rusticated.

CHAPTER SIX

1. What was Salma’s last paper? Answer: Moral Philosopy

2. Why was the female teacher intimidated Answer: The ostentatious appearance of Salma

3. Which other word can replace Notes of Salvation? Answer: Expo, Bomb, Chukwuli

4. Who gave Salma the Notes of Salvation Answer: Kola

CHAPTER SEVEN

1. What does every lawbreaker try to do? Answer: when caught; she tried to find ways around the rules.

2. What was the established law of EMAL? Answer: simply pack their belongings and leave the school. Write Jamb again and seek admission.

3. What solution did Salma suggest to Tomiwa about the EMAL issue? Answer: I was thinking of talking to Labaran to talk to Habib who would put a word for me in ears of the Committee Chairman or the Vice-Chancellor or someone higher up.

4. Who was the only one that could help Selma? Answer: Professor Dabo.”The one she disrespected in your 100 level. He is a professor of Biological Sciences

5. Salma felt her stomach sink. On what occasion did this happen? Answer: When she was told that it was only prof Dabo that could help her.

6. Who was the chairman of the University Ethics Committee Answer: Name not mentioned

7. How much did Kabir Scam Salma? Answer: 100k Words: 1. Salma did not notice this surreptitious movement – secret 2. she was lost in her unpleasant reverie – lost in one’s thoughts; a daydream.


We have created an interactive WhatsApp group which will help 2022 UTME candidates brainstorm together and meet their course and institution mate. Kindly click on the below button to join.

About Bakare Sherifdeen 645 Articles
Bakare Sherifdeen is the editor, and founder of My School Plug. He is a brilliant Educationist and reporter who loves to spread Educational Updates to peoples.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*